Company sponsors

NoNonSense Praktijk

Ochten
Crapix Design

Roosendaal
Buschman Training & Coaching

Oss
Hanenberg ABC B.V.

Rosmalen
CMS
Best
Trouw- en rouwfotografie

Roosendaal
Robeerst Interieurs

's-Hertogenbosch
Loading...
(St)rijden tegen kanker

Op 25 juli 2011 start alweer de derde editie van de Carbage Run. Een fantastisch avontuur door Europa van vijf dagen in een auto die niet meer dan 500 euro mag kosten. In vijf dagen doorkruisen we Nederland, Duitsland, Denemarken, Zweden en Noorwegen. Een rit van totaal zo'n 4.000 km. Deze race gaat niet om snelheid, wel om handigheid en creativiteit. Meedoen aan The Carbage Run zegt iets over wat wij belangrijk vinden: lol hebben in je leven!

Van dichtbij hebben we meegemaakt dat het leven echter ook wel eens geen lolletje is. Zeker voor mensen die kanker hebben. Deze mensen strijden tegen een ziekte die in veel gevallen helaas nu nog sterker is dan zij. Wij willen dan ook graag onze bijdrage leveren aan het onderzoek naar kanker. En waar deze mensen strijden tegen kanker gaan wij deze race gebruiken om te rijden voor het onderzoek tegen kanker. En u kunt daar bij helpen! Hoe?

U kunt ons sponseren door per kilometer 1,25 Euro te betalen. Van dit bedrag gaat 0,25 Eurocent naar onze meest noodzakelijke onkosten (de auto, het inschrijfgeld en de benzinekosten), tot een maximum van 1250 Euro. Het resterende bedrag van, 1 Euro, (en nadat het maximum is bereikt van 1250 Euro het volledige sponsorbedrag van 1,25 Euro), gaat naar organisaties die zich bezig houden met kankerbestrijding. We gaan namelijk in elk land waar we overnachten een bedrag overhandigen aan een organisatie die zich bezig houdt met kankerbestrijding. Dit zijn de volgende organisaties:

Nederland KWF Kankerbestrijding
Denemarken Copenhagen University Hospital - The Finsen Laboratory
Zweden University of Gothenburg - Institute of Biomedicine
Noorwegen Oslo University – Institute for Cancer Research

Daarnaast gaan we onze uiterste best doen om de eerste prijs in de wacht te slepen van 1000 Euro. Mocht dat lukken dan zal deze ook volledig aan het KWF worden geschonken!

En daarmee wordt onze Carbage Run niet alleen een leuke race, maar vooral een race met doel. Wij rijden voor organisaties die strijden tegen kanker. Rijdt u met ons mee?

De administratie
U kunt uw bijdrage (een veelvoud van Euro 1,25) overmaken aan G.J. Obbink, bankrekeningnummer 41.45.92.190 onder vermelding van uw naam, het aantal kilometers en de vermelding Strijden tegen Kanker. Uw naam wordt op onze website geplaatst waar u ook onze verrichtingen kunt volgen. Heeft u vragen dan kunt u contact met ons opnemen via de website.

Private sponsors

Jan-christiaan Dicke

Janine Obbink

Familie Franken

Esther Obbink en Frenkel Drevers

Rian de Bruin

Kivits-de Natris

Gert-Jan en Ineke Krijnen

Team ORU Gemeente Roosendaal

Marco Evers

Roger Gouders

Marijke Spaargaren

J. Molenaar

Toon & Els van Leest

Myrthe van Leest

Daan van Leest

Ilse Vandenbussche

Bob Thijssen & Julie Vree

H Obbink

P Loosman

Jan Obbink

Marco Buschman

Gerard Klomp

Philip Baans

Marcel Beek

Remko Buitenhuis

Daan van Egmond

Frederic Guillaume

Rogier Helmer

Rick Kuijpers

Erwin Kuipers

Diederik van Luijk

Rene Montijn(RAJ)

Jan-Jaap Ottenkamp

Dennis Sneijers

Jeroen Weeda

Harm-Jan Wijnen

Gerry en Lia van der Zanden

Marcel van der Hoeven

Mark van Heugten

Rian Verhoeven

Ruben Badal

Mark de Groot

Maarten Karnekamp

Vincent Hofland

Robert Frissen en Bart Polma

Hans van Leest
Best
Anton van Leest