Loading...
Anton:

Anton van Leest … 42 jaar en gelukkig getrouwd met Clementine. Anton is heeft twee rode duivels … Myrthe van 13 jaar en Daan van 11 jaar. Anton wordt overdag druk gehouden door zijn werkgever Capgemini waar hij staat opgesteld voor het SRMO-team voor KPN. Zoals Anton wel eens zegt … voor een leuke werkgever en voor een dynamische klant, bouwen en beheren we mooie dingen met een erg leuk team van enthousiastelingen. In zijn vrije tijd vertoeft Anton graag achter zijn Playstation 3, klust wat in huis en verkeert graag in horizontale status met zijn bank … J

Waarom ik me inspan voor het KWF? Heb helaas van zeer dichtbij mee gemaakt wat de impact is van kanker op een jong gezin … alles wordt betrekkelijk en je gaat het leven anders waarderen. Het KWF helpt!

Gerhard

Gerhard Obbink … 42 jaar en gelukkig getrouwd met Rianne. Samen hebben ze een tweeling… Daphne en Quinten, beide 11 jaar. Gerhard werkt bij de gemeente Roosendaal als teamleider. In 2010 heeft hij de opleiding tot coach afgerond en die vaardigheden gebruikt hij steeds meer in zijn werk. Gerhard vindt het heerlijk om nieuwe ervaringen te creëren voor anderen waardoor hijzelf en anderen leren. In zijn vrije tijd leest Gerhard veel, loopt hij hard en tennist hij. Waarom ik me inspan voor het KWF? Ik heb van zeer dichtbij mee gemaakt wat de impact is van kanker op een familielid … alles wordt betrekkelijk en je gaat anders tegen het leven aankijken. En ook tegen de mensen die hun leven inzetten om deze ziekte te bestrijden. Zoals het KWF.


Loading...
Naar YouTube kanaal